TOIMINTAA

Parasta itsepuolustusta on taito osata välttää uhkaavia tilanteita. Jos tällaiseen tilanteeseen kuitenkin joutuu on hyvä tietää, mitä keinoja on tilanteesta pakenemiseen.

Uhkaavassa tilanteessa iskee usein myös paniikki, kaikille. Toisille paniikin tunne on suurempi kuin toisille, mutta kaikille on yhtä tärkeää tiedostaa oma toimintamalli, jonka avulla tilanteesta selviää ja miten pääsee pakenemaan paikalta. Jos pakeneminen ei ole mahdollista, itsepuolustuskoulutuksista saamilla tiedoilla ja taidoilla on suuri merkitys myös itsensä suojelemisessa.

Itsensä suojelemiseen kuuluu monia asioita.  Esimerkiksi se, miten opit kaatumaan oikein liukkaalla tiellä välttääksesi murtumat ja aivotärähdyksen. Tai se, miten opit tiedostamaan tilanteita joissa piilee vaaran uhka. Tämä on kaiken perusta. Itsepuolustustekniikkaharjoitukset kuuluvat myös oleellisena osana koulutuksiin ja jokaiselle osallistujalle annetaan keinoja siihen, miten eri tilanteissa, erikokoisille vastustajille sopivat tekniikat toimivat.  

Myös naiset ja naisryhmät ovat lämpimästi tervetulleita koulutuksiimme. Naiskouluttajamme antaa käytännönläheisiä ohjeita siihen, miten pienikokoinen nainen voi puolustaa itseään tehokkailla tekniikoilla itseään voimakkaampaa ja isompaa vastustajaa vastaan. 

Luennot ja koulutukset räätälöidään aina ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kurssit ja luennot sopivat hyvin myös yritysten tyky- tai yhteisöjen koulutuspäiville. Itsepuolustuskoulutuksia ja luentoja voimme järjestää ympäri Suomen, myös ulkomailla.

Turvallisuus on tunne, jonka me kaikki haluamme tuntea joka päivä, joka tilanteessa. Ota askel turvallisempaan elämään ja ota rohkeasti yhteyttä.