Referenssit

"Self-defence Finlandin itsepuolustuskursseja voin suositella ihan kaikille. Ne sisältävät tärkeää perustietoa hankalista tilanteista selviämiseen, turhia riskejä ottamatta. Hienoa oli, että kurssit toivat esille myös psykologisesti olennaisia näkökulmia tilanteiden ennakoinnista, niihin valmistautumisesta, omasta mindsetista ja rutiinien luomisen merkityksestä. Kouluttajat olivat todellisia ammattilaisia."

-  Työpsykologian tohtori (TkT), Vuoden puhuja, tietokirjailija, dekkaristi / Helena Åhman

"Marianne, Timo ja Kimmo ovat todella pätevä ja karismaattinen trio. Kiitos taitavasti ja innostavasti toteutetuista itsepuolustuskursseista, jotka toimivat hyvin niin maalla, kuin myös merellä M/S Viking XPRS - laivalla. Tärkeintä on ennakointi!

- Myyntipäällikkö Sari Wäck / Viking Line

"Kolmen koulutuskerran kokonaisuus rautaisten ammattilaisten ohjauksessa. Mahtava kokemus, tästä on hyvä jatkaa. Diakoniatyöntekijät kohtaavat työssään ihmisiä erilaisissa ja monesti hyvin haastavissakin tilanteissa. Turvallisuutta ei voi koskaan liikaa korostaa.

Kurssilla käytiin läpi teoriaa, jossa korostettiin ennaltaehkäisyn tärkeyttä. Teimme erilaisia harjoituksia ja opimme monia irtautumisotteita, jotka olivatkin todella tehokkaita. Opimme paljon ja lisäksi meillä oli huikean mukavaa. Asiantuntevat ja todella mukavat kouluttajat! Voimme lämpimästi suositella kurssia kaikille!”

- Diakoni Merja-Liisa Lehtisalo  / Espoon Tuomiokirkkoseurakunta

"Kiitos mahtavasta kolmen päivän kurssista, joka pohjautuu tosielämän tarpeeseen. Työntekijämme matkustavat ympäri maailmaa ja välillä liikutaan ilta-aikaan meille vähemmän tutuissa paikoissa, jolloin on syytä tiedostaa mahdolliset uhkat ja miten itse voi niihin varautua. Kouluttajat saivat paljon kiitosta positiivisen ilmapiirin luonnista näinkin vakavan asian ympärillä ja tästä tulikin mitä mahtavin yhteishenkeä kohottava tapahtuma. Saimme todella vakuuttavasti oppia niin teoriasta kuin käytännön harjoitteiden muodossa. Iso kiitos Marianne, Timo ja Kimmo hyvistä opeista ja hauskoista hetkistä!"

- Toimitusjohtaja Mica Lindholm / Solera Finland Oy

"Heti saavuttuani tatamille 19 vuotiaan tyttäreni kanssa, aistin voimakkaasti kouluttaja- ja kamppailu-urheilun asiantuntijan, Kimmo Tenhusen karisman. Kehon hallinta, luottamusta herättävä tapa opettaa sekä pilke silmäkumassa tekivät opetuksesta samalla myös hauskan.

Marianne Harjulan mukaansatempaava asenne toi koulutuksen iloa ja eloa, koulutuksen ollen samalla myös tehokasta. Opimme monta hyödyllistä tekniikkaa uhkatilanteista selviämiseksi.

Tähän kun lisättiin vielä hätävarjeluasiantuntija Timo Mynttisen turvasumuttimen oikeaoppinen käyttökoulutus, olimme oppineet paljon vaaratilanteista selviämiseen. Suosittelemme koulutusta ihan jokaiselle, ikään katsomatta, sillä nämä kouluttajat ovat todella alansa ammattilaisia ja mukaansatempaavaan tyyliinsä saavat myös oppinsa perille!"

- Tyylikonsultti Leena Sarvi

"Laadukas ja selkeä kokonaisuus. Kouluttajien ammattimaista ja positiivista opetustapaa oli helppo seurata. Opin monta selkeää ja hyödyllistä perustaitoa itsepuolustuksesta. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille."

- Missikeisarinna Sunneva Kantola

"Itsepuolustuskurssi oli hyvin toteutettu. Ohjeistus oli selkeää ja sisältö mielenkiintoista, ohjaajat mukavia ja tunnelma rento. Kurssilla opetettiin tärkeitä perustaitoja, joita jokaisen olisi hyvä oppia!"

- Viulisti- näyttelijä, Koivu.tv:n juontaja, draamaopettaja Johanna Koivu

"Kiitos Marianne kun tulit meidän asiakasiltaan kertomaan itsepuolustuksesta ja sen merkityksestä ihan tavallisessa arjessa. Saimme hyviä, helppoja ja käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten ennakoida ja havannoida mahdollisia yllättäviä tilanteita ja kuinka niissä tulisi toimia, menemättä kuitenkaan paniikkiin."

- Yrittäjä Merja Valtonen / Laras's Secret Oy

"Laadukas koulutus, ammattilaisten ja kivojen ihmisten ohjaamana. Sain monipuolista oppia itsepuolustuksesta."

- Personal trainer & mentaali valmentaja Nora Vuorio

"Kiitos elämyksestä! Ajatukseni itsepuolustuksesta olikin syytä päivittää! Nyt kurssin käytyäni, huipputiimin ohjauksessa, oikealla tekniikalla on todellista merkitystä ja pääsee irtautumaan vahvastakin otteesta. Tämäkään ei ole voima, vaan tekniikkalaji."

- Balettitanssija Jaana Puupponen